noiembrie 15, 2011

Cupa Romaniei la Sei Budokai Karate, Bucuresti - noiembrie 2011


A fost un concurs reusit, organizat de Clubul Roman de Kendo si Chelsea Club Bucuresti. Peste 100 de participanti, reprezentand 14 de Dojo-uri din intreaga tara, s-au luptat pe mai multe categorii de varsta si greutate.
S-a luptat si tehnic si au fost si KnockOut-uri. Sistemul MMA propus de Sei Budokai Karate, sub egida BIKO (Budokai International Karate Organisation) permite atat lupta din picioare cat si proiectarile si lupta la sol. Astfel grapplerii si strikerii si-au disputat, uneori in mod spectaculos, locurile pe podium.
Importanta competitiei a fost subliniata si de prezenta unor nume sonore pe firmamentul artelor martiale romanesti. Premiile au fost inmanate de catre dl. Stefan Sandulache - Secretarul General al Agentiei Nationale ptr. Tineret si Sport din cadrul Ministerului, precum si de Ciprian Sora si Ionut Iftimoaie.
Ne-am intors la Brasov cu doua medalii de bronz si una de argint. Nu este rau pentru un prim concurs la care participam ca Dojo.
Ajunsi acasa ne-am apucat din nou de lucru. Mai avem multe de experimentat si un drum lung de parcurs catre performanta.Urmeaza in decembrie o competitie pentru copii si juniori, organizata in sistem Kyokushin.
Pana atunci uram tuturor antrenamente eficiente si succes ,

Osu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Blue Surfing by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP